Hem > Program > Hantera flera operativsystem med EasyBCD

Hantera flera operativsystem med EasyBCD

Om du har flera operativsystem installerade på din dator och vill ha bättre kontroll över uppstarten finns det förträffliga lilla gratisprogrammet EasyBCD.

Men programmets hjälp kan du enkelt välja vilket operativsystem som ska startas automatiskt och efter hur lång tid det ska startas. Man kan också plocka runt ordningen på listan över installerade operativsystem.

Easy BCD

Programmet klarar även av att reparera eller installera om starthanteraren ifall något har gått snett. Alla alternativ är väldigt enkla att använda och man behöver inga störe kunskaper för göra några ändringar. Du bör dock vara försiktig med att ändra avancerade alternativ eller alternativ som du inte vet vad de gör eftersom det kan resultera i att ditt operativsystem inte startas.

EasyBCD kan laddas ner helt gratis från dess hemsida.


Andra bloggar om , , , , ,

 1. november 25th, 2014 i 16:09 | #1

  has information on automated timekeeping, webclocks, swipeclocks, online payroll submission that their restaurant clients use to save time and
  money, and stay within budget. For a Spanish
  flare you could try the El Centro, which is located at 416 Main Street in Houston. You don’t need to be elaborate and spend plenty
  of cash to do so.

 2. december 27th, 2015 i 20:26 | #2

  Thank you for share very nice informations. Your wetsibe is goodI am impressed by the information that you have on this blog. It shows how well you understand this subject. Bookmarked this page, will come back for more. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and just couldn’t find. What a perfect site. Like this wetsibe your wetsibe is one of my new favs.I like this data presented and it has given me some sort of desire to have success for some reason, so thanks

 1. Inga trackbacks än.