Hem > Program > Hantera flera operativsystem med EasyBCD

Hantera flera operativsystem med EasyBCD

Om du har flera operativsystem installerade på din dator och vill ha bättre kontroll över uppstarten finns det förträffliga lilla gratisprogrammet EasyBCD.

Men programmets hjälp kan du enkelt välja vilket operativsystem som ska startas automatiskt och efter hur lång tid det ska startas. Man kan också plocka runt ordningen på listan över installerade operativsystem.

Easy BCD

Programmet klarar även av att reparera eller installera om starthanteraren ifall något har gått snett. Alla alternativ är väldigt enkla att använda och man behöver inga störe kunskaper för göra några ändringar. Du bör dock vara försiktig med att ändra avancerade alternativ eller alternativ som du inte vet vad de gör eftersom det kan resultera i att ditt operativsystem inte startas.

EasyBCD kan laddas ner helt gratis från dess hemsida.


Andra bloggar om , , , , ,

  1. april 4th, 2014 i 14:00 | #1

    Affer all,isn’t tɦat whst democracy is supposed to Ьe.
    But what iѕ tɦiѕ great hoopla ɑbout social development ɑnԁ sustainability
    օf politics, аnd what exaxtly is іtѕ placе.
    - Democratic Congressman Charles Rangel: ”I want you to know and your viewing audience to know that the group that were in Washington fighting against the health care bill and fighting against the President, looked just like and shouted just like those groups that attacked the civil rights movement in the South.

  1. Inga trackbacks än.