Titta på film med Voddler

Jag fick för ett tag sen en inbjudan till att betatesta filmtjänsten Voddler. Voddler ska med hjälp av reklamfinansiering erbjuda gratis filmer strömmat via nätet. De ska även erbjuda vissa nyare filmer mot engångsbetalning eller genom abonnemang.

Tjänsten är inte helt klar ännu och utbudet är därför inte jättestort ännu.  Just nu går det bara att använda Voddler om man kör Windows men en klient för Linux är på väg och det planeras även för en klient för Mac OS X.

Voddler är som sagt inte helt klar ännu och lider fortfarande av många barnsjukdomar men jag gillar upplägget och hoppas verkligen att dom lyckas få tillgång till ett bra utbud. Som det är nu så kommer det en liten reklamfilm innan filmen börjar och det tror jag de flesta kan acceptera för att få se film gratis, det är ju ungefär som när man går på på bio.

Voddler

Voddler ska öppna upp för alla redan nu i höst så de har mycket jobb framför sig för att kunna erbjuda en  bra tjänst till premiären.

Andra bloggar om , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.