Compricer – När du vill jämföra

Jag har tidigare skrivit om prisjämförelsesiten Prisjakt när jag skrev om hur man handlar billigt och säkert på internet. Den riktar sig dock i första hand till dig som ska köpa varor över internet. Är du däremot ute efter ett billigare elabonnemang, en bättre försäkring eller bästa låneavtalet kan det löna sig att titta förbi hemsidan Compricer.

Comprizer

Compricer låter dig på ett enkelt sätt jämföra en mängd olika tjänster på ett överskådligt sätt. Ett exempel är mobilt bredband där du kan ställa in vad du har för krav på bland annat hastighet och bindningstid. Vet du inte riktigt vad du behöver så finns det exempelsök som kan hjälpa dig att välja ett abonnemang som exempelvis är tillräckligt snabbt för att streama musik om du vill lyssna på Spotify eller liknande.

Compricer-exempel

När du har ställt in dina kriterier klickar du på knappen Jämför nu och du får en lista presenterad för dig med de företag som erbjuder tjänster som passar dig. Där kan du också enkelt se vad som ingår i deras tjänst för att därefter gå vidare till beställningssidan hos företaget. I vassa fall kan du till och med beställa tjänsten direkt via Compricer utan att behöva gå omvägen via företagets hemsida.

För att göra det enklare att leta kan du sortera listan efter vad du tycker är viktigast, exempelvis billigast pris.

Sätt igång och jämför. Genom att hela tiden välja de bästa tjänsterna tvingar vi företagen att erbjuda bättre och bättre tjänster för oss konsumenter.

Andra bloggar om , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.