106 kommentarer

← Previous Page 2 of 3 Next →
 1. Jesper

  Varför jag skulle vilja ha ”Voddler”?
  Jag känner mig mobbad i skolan och livet känns som det ska ta slut..
  Men när jag hörde att det fanns en film tjänst som lagligt hade filmer lös jag helt upp.
  Det känns som mitt liv har fått en mening igen.. Just den meningen är att få ett ”Voddler” account, men jag har aldrig lyckas..
  Detta känns som min sista ide att skriva till er såå snälla var så snälla och ge mig denna invite..

  <3 Jesper

 2. Elin

  Önskelista:
  Voddler invite

  Födelsedag: 29 Januari

  Jag hoppas på en rolig födelsedagspresent 🙂

 3. Jonas A Qvinth

  Jag är generellt sist in på den nya tekniken bland mina vänner och kollegor. Så det skulle vara kul att för en gångs skull att vara först med något unikt, att bli en ”Voddlare”!
  Mvh Jonas

 4. Joakim Palmnert

  Hejsan skulle gärna vilja ha en invite till voddler jag älskar att se på film.
  skulle vara kul att få vara med på ett hörn och se på bra filmer : )…….. säger inte deta bara för att jag vill att du ska välja mig. Du ska välja nån som du tycker förkännar det : ) ha det så bra

  Mvh Jocke : )

 5. Adam A

  Skulle vart väldigt gött med Voddler i dessa mörka tider. Brorsan har cancer så är lite deppad just nu, gratis film skulle inte suttit fel, vill inte gå ut och är emot fildelning.

 6. Tammii

  Okej så här ligger det till, jag vill ha en INVITE, för att kolla på alla dåliga filmer så att andra människor slipper göra det. Jag gör något bra för mänskligheten så komigen 😀

 7. Anki Nord

  Hej.. jag skulle bli så enormt super glad om just jag fick en invite! Jag ÄLSKAR film, men har typ150 st gammla VHS filmer som knappast går o titta på pga den dåliga kvalitén. och dvd filmer har jag knappast 10 stycken av. En gratist tjänst på datan med massor av film… det hade ju varigt rena drömmen för mig.

  Tack du på förhand =)

 8. mange

  En invite skulle lysa upp i vinter mörkret en hel del för mig och min sambo. Vi är film fantaster och ser helst en film om dagen

 9. Elias Ekstedt

  Hej jag är en kille på 14 år som verkligen älskar film.

  Men mina föräldrar vägrar att köpa och hyra filmer till mig och de ger mig inte någon månadspeng eller liknande så att jag kan köpa/hyra filmer. Så jag får nöja mig med att titta på film på svt och tv 4 eftersom min föräldrar inte vill slösa på sina pengar på fler kanaler en gratis kanaler. Så att se på film på datorn med voddler vore rena drömmen för mig. Dessutom fyller jag år den andra februari så att få voddler som födelsedagspresent vore fantastiskt så kan jag flyga in i den fantastiska filmvärlden när jag inte måste plugga och hjälpa till hemma.

 10. Tom

  Hej!

  Varför ska jag få en Voddler inbjuda? För att sprida den svenska kärleken i här i Finland! Varje filmälskare borde vara här tigger om en inbjuda. Tråkigt nog, du nöjd svenskar få alla inbjuder! Kanske detta är ett skäl som hjälper till att dra ett småleende så här i vintermörkret?

  Med kärlek,
  Finnjävel.

 11. Fredrik

  Har frugan på annan ort i veckorna och hon vore överlycklig om hon kan se på film på ett smidigt sätt. Idagsläget blir det bara musik för hennes del och när det gäller tv-tittande så blir det på 1,2, TV4 och 6 som är de enda kanalerna hon får in.
  Tänk dig själv att endast ha tillgång till de kanalerna, ytterst sällan det är något kul att se på så det blir nästan uteslutande nyheter att titta på! Det leder till man man inte gärna åker dit och hälsar på utan hon får transportera sig under 8 timmar varje helg för att vi ska kunna ses.

 12. Tompa

  Hej!
  När jag var i schwech för en vecka sedan joddlar dom inte mera, dom voodler dom i stället.
  voodler ho ho, voodler ho ho mm.
  sen des her det st sig på hjärnan, nu är det bara voodlers inbjudan som fattas.
  Så jag kan bli normal igen.
  Tackar på för hand.

  mvh
  Tompa

 13. Sandra

  Såhär i vintertid blir man ofta sjuk, som säkert alla vet så är nog det tråkigaste som finns jusst, att vara sjuk. Man har absolut ingenting att göra. Med Voddler kan man se på hur mycket film man vill, och då har man räddat sin ”sjuk-period”.
  Sedan är det ju också så att jag är en film-älskare och klarar mig inte utan film, hade jag fått en Voddler invite hade det för mig blivit en dröm som blir till verklighet, film är verkligen det bästa jag vet.. Tja, förutom mina vänner men med Voddler kan man tillbringa många kvällar tillsammans med sina vänner, det har hänt så många gånger att man bestämt sig för att ha filmkväll, men sedan blir det inte av för man har inte tillgång till någon film, hade man bara haft Voddler så hade alla de förlorade filmkvällarna varit räddade.

 14. Jonas

  Hejsan

  En invite hade ju inte skadat så tanten inte gnäller så mkt 😉

  Tack på förhand

 15. Sandra

  Om du fixar en invite till mig så kan jag göra något alldeles särskilt för dig 😉 Är smal, blond, stora pattar och suger bra. Skriv på msn <3 Puss

 16. Johan

  Med många långa lugna ensamma nätter i tornet på Arlanda skulle det vara bra med lite film sällskap…

 17. sofia

  för att ta död på tråkiga söndagskvällar, bussresor, helger, kalas hos farmor greta, sjuka dagar och andra tillfällen då en film är det enda man vill ha. en voddler invite skulle sitta finfint. snälla

 18. Niklas Källänge Nilsson

  Tjena.
  Jag är väldigt intresserad utav att få en invite, för: jag är en golfsatsande kille som gillar väldigt mycket att kolla på film. Film får mig att varva ner och jag får ett lugn inom mig. Jag brukar ofta kolla på film dagen innan en tävling just för att kunna slappna av och inte kunna tänka på press och sådant före en tävling. Film får mig att prestera bättre. Men nu är det ju så att filmer inte är det billigaste om man ska kunna kolla på film vid varje tävling så en invite skulle inte sitta fel.
  Tack i förhand!
  /Niklas

 19. Anders

  Voddler verkar vara en mycket bra tjänst som jag gärna vill ha. Det är dyrt att köpa och hyra film och jag vill inte ladda ner olagligt. Och ska man se film på tv tycker jag aldrig att det går nån film som man är sugen på att se just då, jag vill ha frihet att välja film själv.

 20. Becky

  Jag ser att det är väldigt många som har kommenterat men jag hoppas du orkar läsa detta och ännu bättre att du ger mig en invite. Ogillar att bryta mot lagen, laddar därför inte ner. Har inte heller råd att köpa eller kontinueligt hyra film. Jag ska snart flytta till usa och studera så det kommer blir lite ensamt utan familjen, skulle bli väldigt glad om du förgyllde min dag 🙂

 21. Victor

  Hej, jag har cancer och ligger på sjukhus har ingenting att fördriva tiden med skulle vara så sweet om ja fick voddler!

 22. Stephanie

  Hej! Schysst att du delar ut voddlers invites. Jag är en typisk filmälskare som uppskattar mer att vara hemma och kolla på film med min fästman och kompisar än att gå ut och festa på en fredagskväll.

  Jag är student också så har aldrig råd att köpa eller hyra filmer, så jag kan bara kolla på det som kommer på tv och jag går aldrig på bio…

  Det vore jättekul att ha voddler och min fästman och familj skulle bli överlyckliga över att få se lite nya filmer istället för de urtittade star wars och sagan om ringen 🙂

  Ha det så bra nu! 🙂

 23. Sylvia Oti

  Det skulle vara gätte kul att få en invite…alla i min familj älskar filmer, vi har flera hyllor men dvd filmer…men det börjar bli väldigt dyrt!

 24. Richard

  HEJ!!!
  Skulle bli redigt glad om en Voddler invite skulle landa i jusst min inkorg:D:D
  Perfekt för mig, familjen och flickvännen;)

 25. Lotta

  Jag är en stackars utbyttestudent från Belgien. Jag har inte så mycket att göra under dagarna eftersom jag bor ganska långt bort från alla mina vänner. Ibland känner jag mig ensam och det är ganska tråkigt. Gärna vill jag lära mig mer svenska och med titta på svenska filmer måste det gå bra! Jag älskar verkligen filmer så snälla!

  Probeer dit kleine belgische meisje te troosten met een paar cultureel hoogstaande films, dankjewel!

 26. emil

  Heej, vill bara tacka först för dom voddler invite du delar ut även om inte jag har fått någon ännu 🙂
  Jag skulle vilja ha en för att jag älskar att kolla på film och vi alla vet att det är olagligt och tar väldigt lång tid att ladda ner en film .. Speciellt om man är student och inte har råd att löpa filmer heller .. Jag såg att en av mina kompisar hade voddler och det verkar funka riktigt bra finns verkligen hur mycket filmer som hellst vill verkligen ha det !! Puss hoooiiiijjjjjj !

 27. Jimmy

  Jag är en student som inte har det så gott ställt. Jag älskar dock teknik. Att kunna se film gratis och lagligt på datorn vore kanon! Det verkar som om Voddler ska vara en motsvarighet till Spotify fast med film istället för musik. Verkar as tufft. Jag älskar också film 🙂

  Här kommer en dikt:

  Idag snöar det, imorgon töar det.
  Vad ska man göra? Man kan ju inte tuta och köra.
  Eftersom jag inte laddar ner blir det lite segt.
  Det kanske är fegt?
  En Voddler invite vore fin.
  Då jag slippa lida pin.

 28. anna engel

  hello där =)
  jag är sååå sugen på voddler då ja precis flyttat från sthlm till en mindre by i dalarna och känner mig rastlös hela tiden finns inte mycke och göra. Tänk va kul ja skulle ha me voddler yes please gör mej glad puss

 29. jag e inte så bra att skriva nått men jag tänkte ge min man denna inv för vi har vart gifta i 15 år nu så det skulle vara en bra present skulle jag tro

  vänliga hälsningar en film älskare

 30. Tor Erik Lökken

  Jag jobbar som biomaskinist i Tomelilla och skulle hemst gjärna ha en invite till voddler film är minn stora hobby

 31. D.

  Min pappa är 76 år och han är otroligt intresserad av allt som har med film och teknik att göra. Hans senaste inköp är en eboksläsare som han älskar. Min pappa har pratat om Voddler hur länge som helst och det hade varit fantastiskt roligt att få överraska honom med en invite.

 32. Markus

  Det hade varit grymt skönt att få en invite till voddler. jag älskar film och iden med voddler är genialisk. välkommen till 2010 🙂

 33. Jones

  Ja, jag ser att det är många som lagt in ett inlägg så jag tror inte jag har en chans men man får hoppas jo jag vill ha invites för jag har stor lust och prova du låter rätt trevlig så som sagt man får hoppas :/
  men jag vill gärna ha en av dem 2 invites för jag har jobbat hårt för att hitta nån som ger ut :/

 34. Sergey

  Hi! My name is Sergey, I’m from Russia. Of course, I do not know Swedish, but thanks to Google Translator I realized that here played two invitations to Voddler. Now I study English language and the ability to watch movies in the original will give me extra language practice. How do I see list of applicants is large, but I am sure that this message does not go unnoticed. At least, I am here only Russian 🙂
  Any way, I wish good luck and best wishes to all unsubscribing here.
  Peace 🙂

 35. Christian

  Hej,

  Kula att du delar ut invites, de vore kul med en.
  Frugan har ju portat mig från min verkstad för hon vill umgås !!! och mina hojbyggen står nu stilla, ännu mer stilla än vad det gjorde tidigare :-), vad ska man göra på kvällarna då….. för jobbigt att umgås 😉 det är bättre att se på filmer i stället.

  Ha en bra helg.
  //Christian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *