Ring gratis med skype

Att ringa gratis till sina vänner är absolut inga problem om båda har tillgång till en dator med mikrofon och internetuppkoppling. Det spelar ingen roll om ni sitter i samma stad eller på varsin sida av jordklotet vilket gör det till en perfekt lösning om man vill slippa dyra telefonräkningar till vänner och bekanta som bor, eller är på semester, långt bort.

Allt man behöver göra är att gå till www.skype.se, klicka på knappen Ladda ner Skype som syns på förstasidan och välja att spara filen när den dialogrutan kommer upp. (Om du kör Linux får du först välja välja vilken distribution du har innan filen börjar laddas)

Därefter är det bara att starta installationsprogrammet som du just har laddat ner till din dator.

Skype inloggningNär du har installerat och startar Skype för första gången kan du välja att skapa ett nytt Skypekonto och sen är det bara att logga in och leta upp sina vänner och börja ringa.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.