11 kommentarer

  1. Erik

    På Spotifys hemsida (www.spotify.com) klickar du på ”Get started” och skriver in din mailadress för att ansöka om en invite från dem.

  2. […] För er som inte känner till Spotify ännu kan jag berätta att det är ett musikprogram där man helt gratis, och lagligt, kan få tillgång till nästan all musik streamad över internet. Du behöver alltså inte ha några låtar sparade utan allt du behöver är en dator med internetuppkoppling. Om du vill veta mer kan du kan läsa vad jag tidigare har skrivit om Spotify. […]

  3. katarinagudrunsterner

    Jag är fan inget data-proffs, men inte är jag ett pucko heller! När jag kommer in på er sida, efter att gjort en sökning dels på ”lyssna gratis musik” samt ”ladda ned gratis musik. Men jag klickar och klickar inte nånting som leder till musik blir resultatet. Tala om för mej nu: HUR FAN SKA JAG LYCKAS MED DET SOM ALLA VERKAR LYCKAS MED?
    Svara på nåt jävla sätt, please! En desperat 51-taggare som försökte lyssna på Dave Stewarts solo-album. Kats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *