Spotify invites

Jag har tidigare skrivit om musiktjänsten Spotify där man, helt gratis,  kan lyssna på nästan all musik bara man har tillgång till en dator med internetuppkoppling. Precis som jag skrev då så behöver man en inbjudan, en invite, för att använda sig av den reklamfinansierade gratisvarianten.

Jag har nu fått några invites som jag tänkte dela ut bland läsare som kommenterar här på sidan.spotify-logo

Eftersom jag inte har några mängder med inbjudningar kommer jag inte rakt av välja de första som kommenterar utan alla har lika stor chans fram tills att jag delar ut dem. Så ta chansen, kanske är det din tur att få ta del av tjänsten som alla pratar om.

Uppdatering: Mina invites är tyvärr slut men försök gärna igen nästa gång.

7 tankar på “Spotify invites”

  1. Jag vill gärna vara med om en utlottning av en spotify, hade varit fint såhär runt jul! Och jag är ju först med en kommentar, det borde ju ge en? 😀

  2. Tyvärr Carl så blev du lite sen den här gången. Men återkom gärna för nästa gång jag får tillgång till nya invites så kommer jag dela ut dem här på bloggen igen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.