3 kommentarer

 1. Tjenare Erik

  Detta är bra tips blir galen på att de satt standardinställningen till att spara direkt på skrivbordet. Schysst med grejjor om firefox, har 2 förfrågningar:
  -> Har hört att firefox cachar 3000 sidor bakåt (så man kan trycka på back-knappen 3000 gånger), stämmer detta? Kan du göra lite efterforskning?
  -> Finns sjukt mycket tweaks o grejjer man kan göra genom inställningsmenyerna man når genom adress fältet (tex about:chache), att få bättre koll på dessa vore najs. Bla finns ett tweak som gör att man skickar flera sidefterfrågningar istället för bara en och därigenom laddar sidor snabbare. Kommer inte ihåg hur man gör detta längre, kan vara värt att kika på.

  Peace, kommer hem om 3 veckor nu, Gott Nytt år!
  Emil

 2. Erik

  Det där med att skicka flera sidförfrågningar samtidigt är något som jag brukar fixa direkt när jag installerar Firefox. Det var dock ett tag sedan nu så jag kommer inte ihåg på rak arm vilket kommando det var. Men det finns som sagt mycket man kan tweka och det kommer nog bli något inlägg om det i framtiden.

  Gott nytt år på dig också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *