Lagliga torrents

På många hemsidor som samlar torrents samlas det mängder med material som inte borde vara där på grund av upphovsrätt. Vill man vara på den säkra sidan finns det dock sidor som bara listar torrents som är helt lagliga att ladda ner. Bland dessa sidor finns exempelvis Legit Torrents och LegalTorrents som inte heller kräver något medlemskap för att få ladda ner.

Om ni följde mitt förra inlägg om att börja använda torrents och vill börja ladda ner något så kan jag rekommendera kortfilmen Big Buck Bunny och programmet Phun som båda går att finna på Legit Torrents.

Big Buck Bunny är en film som är skapad av gänget bakom det fria 3D-animeringsprogrammet Blender som också har skapat spelet Yo Frankie!. Både spelet och filmen är skapade med fria program så om du tycker om det du ser och vill börja skapa så är det bara att ladda ner programmen som behövs från deras hemsida och sätta igång.


Big Buck Bunny -Klicka för att förstora

Big Buck Bunny


Yo Frankie - Klicka för att förstora

Yo Frankie!


Phun är ett roligt 2-D fysiksimuleringsprogram som låter dig leka med och testa fysikens lagar med hjälp av bland annat klossar, rep och vatten.

Ta en titt på Phun här:

Andra bloggar om , , , , , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.