Battlefield heroes

Gillar du att spela snabba skjutarspel men tycker att utvecklingen har gått mot alldeles för seriösa och verklighetstrogna spel kanske du ska ta en till på Battlefield Heroes. Spelet är inte släppt ännu men håller på att testas av inbjudna betatestare redan nu och planeras att släppas någon gång under våren.

Battlefield Heroes är ett spel som på många sätt sticker ut från mängden. För det första kommer det vara helt gratis att spela och för det andra går spelet mot strömmen som ett skjutarspel som helt fokuserar på att det ska vara roligt och enkelt att spela. För det tredje så spelar man i tredje person, man ser alltså hela tiden sin karaktär framför sig. Vad som också gör Battlefield Heroes annorlunda är att man kan bygga sin egen karaktär och hela spelet utspelar sig  i en serietidningsliknande värld.

Battlefield Heroes - Klicka för att förstora

Trots att spelet är nytt så verkar det vara relativt låga krav på vad man behöver för dator för att spela det, vilket självkart är trevligt då det gör att fler kan vara med och spela.

Verkar det intressant så kan du läsa mer om du besöker deras hemsida på www.battlefield-heroes.com. Du kan också ta en titt på på en trailer här nedan för att kanske bli lite inspirerad.
Andra bloggar om , , , ,

2 tankar på “Battlefield heroes”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.