3 kommentarer

 1. Så här uppgraderar du datorn med mer internminne…

  Är din dator trött, så är det läge att köpa mer interminne nu. Priserna ligger väldigt bra till för tillfället, och det går att få 4 GB internminne för drygt 500 kronor. I en av mina datorer har jag 1 GB RAM, vilket fram tills nyss var till…

 2. Guran

  Hej,

  Fråga;
  Om jag ska uppdatera ram-minnet fr. 1 GB till 4 GB, måste själva minnet jag sätter i datorn vara av samma märke/modell som det som redan sitter i?

  //Guran

 3. Det viktiga är att du ha samma hastighet på minnena annars kommer du bara kunna utnyttja den lägre hastigheten. Att det är olika märken spelar ingen roll men om du ska köpa nya så kanske det är lika bra att köpa 4 GB nya minnen det kan bli samma pris som att köpa 2 +1.
  Jämför lite priser och kolla vad som blir bäst, men det gör som sagt inget om du inte använder samma minnestillverkare som de minnen du har sitter i nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *