Hantera flera operativsystem med EasyBCD

Om du har flera operativsystem installerade på din dator och vill ha bättre kontroll över uppstarten finns det förträffliga lilla gratisprogrammet EasyBCD.

Men programmets hjälp kan du enkelt välja vilket operativsystem som ska startas automatiskt och efter hur lång tid det ska startas. Man kan också plocka runt ordningen på listan över installerade operativsystem.

Easy BCD

Programmet klarar även av att reparera eller installera om starthanteraren ifall något har gått snett. Alla alternativ är väldigt enkla att använda och man behöver inga störe kunskaper för göra några ändringar. Du bör dock vara försiktig med att ändra avancerade alternativ eller alternativ som du inte vet vad de gör eftersom det kan resultera i att ditt operativsystem inte startas.

EasyBCD kan laddas ner helt gratis från dess hemsida.


Andra bloggar om , , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.