Test av Battlefield Heroes

Nu har jag fått möjlighet att betatesta det nya onlinespelet Battlefield Heroes. Sedan några dagar tillbaka har jag kunnat klä upp mig i kilt och skjutit stridsvagnar från vingen på ett flygplan eller tagit på mig träbenet rättat till monokeln och förvirrat mig bland bakgatorna i Victory Village.

Battlefield Heroes spelas i tredje person vilket innebär att du hela tiden ser din spelare framför dig när du spelar. Det är väldigt lätt att lära sig hur man spelar och när du startar spelet letar den upp en bana där andra som är ungefär lika bra som dig spelar. Det här gör att spelet passar både nybörjare och mer erfarna spelare som vill testa på ett nytt kul spel.

Innan du börjar spela skapar du en ny spelare som tillhör ett av de två lagen i spelet, National army eller Royal army. Du får dessutom välja vilken typ av karaktär som din spelare ska ha, soldier, gunner eller commando. De olika karaktärerna har lite olika specialegenskaper och har tillgång till olika vapen och tillbehör.

Spelet i sig är helt gratis att spela men om man vill kan man betala en slant för att få tillgång till fler klädesplagg eller accessoarer till sin spelare. En del plagg går även att köpa av de poäng som man får efter att ha spelat spelet ett tag.

Battlefield Heroes Garderob - Klicka för att förstora

Battlefield Heroes Garderob - Klicka för att förstora

Battlefield Heroes Garderob - Klicka för att förstora

Det går också att skaffa bättre vapen till sin spelare men man kan inte betala riktiga pengar för att få en bättre spelare utan för att köpa sig bättre vapen behöver man spela spelet och tjäna Valor Points.

I dagsläget är det inte bestämt när spelet ska släppas, men betan fungerar bra och det är bara lite finslip kvar så det blir nog rätt snart. Du hittar spelets hemsida här.

Sa jag föresten att spelet är helt gratis att spela?


Andra bloggar om ,, , , , , , , ,

1 tanke på “Test av Battlefield Heroes”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.