4 kommentarer

 1. eNKey

  Är du för eller emot IPRED?

  Nu kan du rösta!
  Skicka sms med texten m13ser14 NEJ om du är emot
  eller m13ser14 JA om du är för IPRED, till numret 72500

  Sen får du veta resultats sidan.

 2. Tommy

  Jag måste säga så här i efterhand att efter två veckor att det börja kännas som ett ”slag i luften” som du skrev. Vad jag vet har de inte ens fått ut personen bakom ip’et för ljudböckerna. Och om inte ens det går, hur ska de ta alla privat personer som är smartare än vad man tror? Nej jag tror inte det blir så mycket och fler börja gå tillbaka till sina gammla varnor imed att det känns så ynkligt.
  Men jag är mycket skepptisk med denna lag dock, ska man stoppa nerladdningen eller bara tjänsa pengar på den?

 3. Jag har inte heller hört något angående ljudböckerna sedan de lämnade in anmälan. Jag antar att vad man kan göra nu är att vänta och se vad det blir av det hela.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *