Spotify i påskpresent

Nu tänkte jag överlämna en liten påskpresent till två av mina läsare, nämligen varsin Spotify invite. I måndags skrev jag om att de som kommenterade på inlägget hade chansen att få in invite, och det är många som har tagit den chansen. Eftersom jag inte hade så många invites att dea ut den här gången så har jag nu haft den svåra uppgiften att välja ut två av kommentarerna som ska belönas med min påskpresent.

De två som får varsin invite till Spotify är: Robert och Mats.

Grattis till er och hoppas att ni tycker om Spotify lika mycket som jag gör. Era invites väntar i epostlådan.

Det var inte lätt att välja ut två stycken bland så många och jag hoppas att jag har fler invites nästa gång det är dags att dela ut inbjudningar här.


Andra bloggar om , , , , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.