Byt till Firefox

FirefoxJag har tidigare skrivit om flera plugins, tillägg, till webbläsaren som underlättar eller snyggar till ditt webbsurfande. För att kunna använda sig av dessa tillägg krävs det dock att du använder dig av webbläsaren Firefox som finns att ladda ner helt gratis för både Windows, Linux och Mac OS X.

Firefox är känd som en snabb och anpassningsbar webbläsare och om du inte redan använder den så kan du ladda ner webbläsaren från www.mozilla.com.

När du har Firefox installerat kan du gå till addons.mozilla.org där du hittar mängder av plugins, teman och andra trevliga tillägg som anpassar din webbläsare så att den passar dig och fungerar som bäst för just dina behov.

Firefox kommer snart i version 3.5 och tester som har gjorts visar att den versionen kommer bli 81 % snabbare än den senaste versionen ( version 8 ) av Internet Explorer.


Andra bloggar om , , ,

2 tankar på “Byt till Firefox”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.