Ladda ner Windows 7 gratis

Idag släppte Microsoft en release candidate av deras kommande operativsystem Windows 7. Det är alltså inte den slutgiltiga versionen som de har släppt utan en version som de släpper för intresserade att ladda ner och testa så att de kan få in rapporter om buggar innan den slutgiltligen släpps i skarp version. Eftersom en release candidate är den sista versionen som släpps innan den skarpa versionen kommer är den i stort sett klar och inga större ändringar kommer göras.

Windows 7 - Klicka för att förstora

Om du laddar ner RC-versionen nu kommer du kunna använda den gratis fram till den 1 juni 2010, alltså ungefär ett år. Därefter kommer du bli tvungen att köpa en egen licens för att få fortsätta använda operativsystemet. Redan från och med första mars  2010 kommer systemet dock stängas av varannan timme för att få dig att byta till en egen licens innan tiden går ut. Windows 7 RC 1 som versionen kallas kommer finnas tillgänglig för  gratis nedladdning till slutet av juli från Microsofts webbplats.

Vill du se lite bilder av Windows 7 kan du titta förbi här.

Den skarpa versionen av Windows 7 planeras att släppas i oktober i år.


Andra bloggar om , , , , , , ,

12 tankar på “Ladda ner Windows 7 gratis”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.