Battlefield Heroes – spela gratis nu

Jag har tidigare skrivit om det lite annorlunda spelet Battlefield Heroes som är ett skjutarspel med fokus på att det ska vara enkelt och roligt att spela.

Tidigare han man varit tvungen att få en inbjudan för betatestning för att kunna spela men nu är spelet släppt öppet för alla. Allt du behöver göra för att börja spela är att gå till spelets hemsida och där klicka på den stora gula knappen med texten “PLAY NOW”. Första gången du spelar får du installera spelet som ett tillägg till din webbläsare och därefter spelas spelet därifrån.

Jag fick för ett tag sen möjlighet att spela spelet och vill du veta mer om hur det kommer sig att du alltid möter spelare på din nivå eller hur du får tillgång till bättre vapen samt roligare utstyrslar och tillbehör till din rollfigur kan du läsa det jag skrev då eller besöka spelets hemsida.

Titta gärna på trailern till spelet här nedanför och du kommer se att spelet är skapat, och tänkt att spelas, med glimten i ögat.


Andra bloggar om , , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.