4 kommentarer

 1. Johan

  Blev så blåst av Headweb, filmen hackar och man är tvunget att bindas till dem, alla försöker tjäna pengar på konsumenter till vilka priser som helst, sitt i soffan hela dagen, vi levererar mat och film, gå aldrig ut!!!välj oss,prova oss,,,,snälla låt människan vara fri,,,,gå ner till video butiken
  hyra en film billigt, sätta den i en bra dvd eller blueray spelare, njuta med lite godis och dricka.
  Film på internet är så dåligt och instängt, de klarar inte blueray på flera år med dagens dyra bredband, då måste du köpa dyraste bredbandet och dyraste grafik kortet, Varför? när du har en dvd som är det snabbaste alternativet, och du får rådfråga personalen i butiken.
  BORT MED INTERNET FILM, BEVARA VIDEO BUTIKERNA SOM KÄMPAR FÖR DIN SKULL!!!!!!!!

 2. Andreas Ek

  Headwebs uppspelning hackar hur du än gör. Jag kör Plex på en MacMini med bredband uppmätt 48Mb/s. Testat även på andra datorer hemma med Win7 samt XP och det är inget jag kan rekommendera. Undrar hur mycket och om de cachar/buffrar överföringen något. Om det sker så är det andra problem med deras spelare.
  Som sagt, idagsläget är inte Headweb något jag kan rekommendera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *