Back In Time hjälper dig med backupen

Det är viktigt att ta backup på sina filer så man inte riskerar att förlora allt om hårddisken skulle råka krascha eller att något annat allvarligt går på tok. Det här håller vi nog alla med om, utom möjligen Jonas Gardell som visserligen säger sig vara en datoridiot men tydligen litar på att hans filer inte blir raderade om det inte var guds mening.

Vill du ha lite mer kontroll över dina filer finns det flera program som hjälper dig sköta om dina backuper för att schemaläggning och återställning ska fungera smidigt. Använder du Linux finns det lilla gratisprogrammet Back In Time som sköter allt det här på ett mycket smidigt sätt.

Back In Time - Klicka för att förstora

Back In Time finns ännu inte i Ubuntus programarkiv men vill du installera den nu kan du antingen ladda ner programmet från deras hemsida eller göra som Lathund och själv lägga till Back In Time i programarkivet.


Andra bloggar om , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.