Firefox 3.5 ute nu

FirefoxNu har Mozilla släppt version 3.5 av den mycket populära webbläsaren Firefox. Med version 3.5 kommer en mängd förbättringar från den förra versionen 3.0 men det du som användare kanske först märker är att snabbheten har förbättrats rejält samt att det nu finns ett “privat läge” där du surfar utan att lämna några spår efter dig var sig på den egna datorn eller på de webbsidor som du besöker.

När du surfar med Firefox finns det mängder med tillägg och teman att installera för att anpassa webbläsaren så att den fungerar och ser ut precis som du vill att den ska göra. Jag har skrivit om några av dessa under kategorin Plugin.

Det finns många anledningar att uppgradera till senaste versionen av Firefox för att förbättra ditt surfande. Tänk också på att det enklaste sättet att skydda sig mot farligheter på internet är att använda uppdaterad programvara.

Laddar ner Firefox 3.5 gör du från deras hemsida www.firefox.com.


Andra bloggar om , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.