Quake Live – nu till Linux

För en tid sen skrev jag om spelet Quake Live som du kan spela gratis direkt i webbläsaren. Då fungerade spelet bara för din som använder Windows men nu har man även öppnat upp för linuxanvändare.

Det är kul att se att fler och fler speltillverkare väljer att skapa sina spel så att de kan spelas på fler operativsystem än Windows. Även om spel inte är huvudområdet för allas datorer är det fortfarande många som håller sig kvar vid sitt Windows bara för att favoritspelet inte finns till Linux. När allt fler tillverkare av spel (och program för den delen) väljer att skapa produkter anpassade för Linux minskar anledningen att betala pengar, för en så självklar del av datorn som operativsystemet, när det finns utmärkta alternativ som är helt gratis.

Quake Live

Andra bloggar om , , , , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.