Spotify utan internet

För en tid sedan lanserades Spotify för Iphone och Androidtelefoner. Där har man möjlighet att synkronisera sin spelningslista så att den blir tillgänglig även när man inte är uppkopplad till internet. Nu har tjänsten även kommit till den vanliga versionen av Spotify som används i datorer.

offline

När du har tillgång till internet så kan du markera en spelningslista och ställa in den på att vara “tillgänglig offline”. Sedan är det bara att koppla bort ditt internet och låtarna går fortfarande att spela.  Just nu finns det en begränsning på 3333 låtar som man samtidigt kan ha sparade på sin dator via Spotify, men det borde vara tillräckligt för de flesta spelningslistorna.

För att få möjlighet att spara dina låtar så att du kan spela upp dem även utan internetuppkoppling krävs det att du har ett premiumkonto hos Spotify.

Andra bloggar om , , ,

5 tankar på “Spotify utan internet”

  1. Har en samsung SIII och kör spotify nu helt ur de blå säger den “no internet connection available” va tror vi problemet är?

  2. Har hör fler som har haft det här problemet med Spotify fast med andra telefoner. Det har dock löst sig i och med uppdateringar. Har du senaste uppdateringarna av Spotify och Android?
    Uppkommer problemet bara när du kör med mobildata eller även över wifi? Om den växlar mellan mobildata och wifi kan den förlora anslutningen för en kort stund.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.