Spotify i din mobiltelefon

Spotify loggaNu har Spotify släppts för mobiltelefoner med operativsystemet Symbian. De har redan tidigare släppt klienter för mobiler med operativsystemet Android samt för IPhone. Med Spotify i mobilen har du alltid med dig din musik – faktiskt även när du inte är uppkopplad. För att kunna spela musik från Spotify utan internetuppkoppling måste du först synkronisera den spelningslista som du vill ha med dig, vilket är en annan tjänst som Spotify relativt nyligen har lanserat.

Vill du veta om du kan köra Spotify på just din mobil kan du besöka Spotifys Symbiansida och se om din mobil står med på listan. Finns den med är det bara att skriva in ditt mobilnummer så får du ett SMS med en länk till var du kan ladda ner klienten till din telefon.

Precis som med alla andra klienter utom standardklienten krävs det att du har ett premiumkonto hos Spotify för att du ska kunna använda Spotify i din mobil. Ett premiumkonto kostar för närvarande 99 kr/mån och då får du, förutom möjligheten att använda andra klienter, möjligheten att få musiken i bättre kvalitet än vad du får med gratiskontot. Du får också möjligheten att spela dina musiklistor även när du inte har tillgång till internet samt att du slipper all reklam.

Andra bloggar om , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.