Datorsäkerhet för nybörjare

Hoten på nätet blir allt fler och mer sofistikerade vartefter fler och fler får tillgång till internet och möjligheterna att tjäna pengar på internetbrottslighet ökar. Är man inte insatt kan det kännas svårt att veta hur man ska skydda sig själv och sin dator från att bli drabbad. Det räcker inte med att bara ha ett antivirusprogram och sedan hoppas på att den ska se till att din dator förblir virusfri, väldigt många internetbrottslingar utnyttjar idag det faktum att en stor del av alla internetanvändare inte vet hur eller vad man ska skydda sig mot.

datorsakerhet-nyborjare

Det här vill Tommy K Johansson råda bot på med sin e-bok Datorsäkerhet för nybörjare. Boken är på 31 sidor i pdf-format och tar på ett enkelt och kortfattat sätt upp allt från grunderna om virus och annan illasinnad kod, till förslag på program du kan använda för att skydda dig. Den förklarar också vad du bör tänka på för att inte gå på de knep som används för att försöka lura av dig dina inloggningsuppgifter och pengar.

Boken kostar för tillfället 25 kr och känner du dig osäker på hur du skydda dig själv och din dator kan det vara väl investerade pengar för att slippa tråkiga överraskningar i framtiden.

För att köpa e-boken besöker du den här sidan.

Andra bloggar om , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.