Invites till Voddler

Filmtjänsten Voddler öppnar upp sig mer och mer och både användarantalet och mängden filmer ökar stadigt. En del av Voddlers utbud utgörs av filmer som du kan hyra över ett dygn och de ska till våren erbjuda prenumerationstjänster. Det som skiljer Voddler från andra liknande tjänster på nätet är dock att de också erbjuder ett stort antal av sina filmer gratis mot att man tittar på några reklamfilmer innan filmen börjar.

Voddler

Än så länge krävs det en inbjudan för att få tillgång till tjänsten och eftersom det snart är jul så tänkte jag dela ut tre stycken inbjudningar här. För att få en inbjudan ska du lämna en kommentar till det här inlägget där du förklarar varför just du borde vara en av de som får en inbjudan. För att öka dina chanser bör du lämna en riktigt bra och/eller rolig motivering.

EDIT: Inbjudningarna är nu utdelade. Får jag tag i fler invites så kommer jag dela ut dem här på bloggen så håll utkik.

EDIT2: Nu har jag fått tag i nya invites. Besök det är inlägget för att vara med och tävla om en invite.

Andra bloggar om , , , , , , ,

67 tankar på “Invites till Voddler”

 1. Att få en invite vore ju riktigt läckert.

  Men här sitter jag ensam i mörkret, kvarglömd i juletid med ett stort, hårt paket. Lys upp vintermörket för mig, med en riktigt härlig virtuell klapp!

  – Ernst

 2. Varför ge mig en invite jag och inte någon annan? Det är upp till dig =) Men jag vore väldigt tacksam för en iaf! =)

 3. Jag kommer att dansa och sjunga för dig!
  Du kanske inte kommer att se eller höra det, men du kommer iaf veta att någon någonstans står och sjunger och dansar för just dig! =)

 4. Hej, Jag tycker att det är förfärligt svårt att hitta på någon kul eller rolig grej att skriva, eftersom man vet ju inte vad ni har för humor. Men samtidigt att skriva argument för varför just jag ska ha en invite, är också förfärligt svårt. Ni nappar ju antagligen på kommentarer där folk skriver om att de bröt benet när de skulle samla in pengar till världens barn eller något sådant. Och att de inte har något att göra när de bara har ett fungerande ben. Men att skriva såhär dramatiska saker är ju inte så lätt för mig, som bor långt ute i “bushen”. Det mest intressanta skulle vara något likt det här: i morse när jag skulle rosta mackor, råkade jag ha i mackan i rosten för länge. Den blev faktiskt lite brun i kanten. därför måste jag ha en invite. Du kanske förstår mitt problem. Jag har inget att skriva när man ska argumentera sig till saker. men som jag har sagt till mig själv, när det går segt i den störta händelsen varje år här i byn, Mackrostningen. “Även en blind höna kan hitta ett korn”. MVH Ludvig. även kallad: rostARN

 5. Strax innan jul skulle jag till tandläkaren i stan för att rotfylla (aj ) en tand. Har med mig min dotter som blivit sjuk, och min lillasyster som barnvakt. Ca en mil från stan, en kvart innan min tandläkartid, så pajjar min bil. Bara hänger sig fullständigt.Jag provar alla de vanliga knepen, men inser snart att jag troligtvis åkt på något virus, för hela motorn verkar ha kraschat. Min lillasyster får gå ur bilen på den tungt trafikerade vägen, och knuffa undan min bil till en grusväg, medans jag styr och ringer efter taxi.
  Taxin kommer och vi har verkligen superbråttom. In till tandläkaren, kommer ca tio minuter försent, så vi hinner inte med några avslappningsövningar. Efter tandläkar pärsen, går vi ut och jag sätter igång min mobiltelefon. “Du har ett nytt meddelande”. Lyssnar av telefonsvararen, en mycket hurtig röst säger ” Hej det var från polisen det här. En patrull körde förbi din bil, eftersom de ansåg att den stod för nära vägen, så har vi skickat ut en bärgare vilket kommer att faktureras till dig. Mvh” Ringer upp polisen och frågar vart de ställt bilen. Ca EN METER längre in på samma väg, blir svaret. En meter och jag ska betala 1800 spänn. Sitter på en buss på väg hem, migränen börjar komma krypandes, då min mobil ringer igen. ” ja hej det var från polisen. Jaha hej säger jag. Jo, säger han, jag bara undrade om det var du som körde din bil? Jo svarar jag, det var det. Är du säker frågar han. Klart jag är säker säger jag. Synd för du glömde att sätta ut en varningstriangel, så det blir 800 kr i böter. Ridå om man säger. En vanlig rotfyllning kostade mig 6000 kr och en trasig bil, en vecka före julafton, och jag har tre små änglar att köpa julklappar till. Så film lär vi inte ha råd att hyra under år 2010. Snacka om att du skulle få chansen att visa mina barn att jultomten verkligen finns. Ska tillägga att mitt företag drog ned på personal, så jag är arbetslös sen november, och vi vet ju alla hur fort det går att få igång A-kassa, not. Jag kommer få jobb låååååååångt före den startar. Hoppas att du haft en trevlig jul. Mvh Gunilla

 6. Heej… javet att jag är typ lite sent ute.. men jag har sökt med ljus och lykta efter en invite .. så det skulle vara sjukt snällt om du skulle kunna dela ut en till… högst osannolikt men .. man vill ju försäkra sig.. god jul och god fortsättning 🙂

 7. Vi är två små grisar som behöver ha voddler till vårt bo. Dessutom är den lite större grisen sjuk. Om vi fick voddler…. då skulle allt bli perfekt! Puss på er 🙂

 8. Har letat otroligt länge nu, kan svara på vilka filmfrågor som hels i vilka invitelekar ni än vill bara GE MIG EN :D:D:D

 9. Hej, Jag antar att alla invites är slut. Men skulle du få fler och du inte vet vem du ska ge dom till. Här har du en. Skulle bli väldigt glad ialla fall. Och det är väldigt snällt at dela ut invites till folk som du inte ens känner.

  Aja jag får väl säga tack på förhand ifall jag skulle få en invite:)
  / camilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.