67 kommentarer

Page 1 of 2 Next →
 1. aleck

  Tjenare tjenare!

  Tycker att det är jävligt schysst att du delar ut 3 invites, förhoppningsvis så får man en av dem. Men det är dock inte så troligt.

  Jaja, men jag skulle mer än gärna vilja ha en Voddler invite pga. att jag älskar film, sätter mig gärna i soffan med något gött att smaska på och kollar på någon bra film!
  Tänk så glad du skulle göra mig. Jag sittandes i min säng, ligger och myser med lite jävla chips eller något och kollar på någon sjukt spännande rulle! Du skulle göra mig så förbannat glad, skulle skina mer än solen, och tänk vad jag kunde skryta bland polarna HA HA. De skulle bli avundsjuka, shit shit.

  Blir lite svårt nu förtiden att få tag på film, jag tankar inte. Så jag har kollat mestadels på olika stream-sidor som i och för sig går bra, men det är väldigt svårt att hitta filmerna man vill se med bra kvalité och ljud.

  Har inte en aning om vad jag skall skriva så det får bli bra där, kanske finns någon liten chans att man får en invite.

  Ha en riktigt jävla god jul och ta det lugnt på nyår! Tack på förhand.

  mvh alexander

 2. Jacob Skoglund

  Hej!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna en invite till voddler!
  Det vore en helt klockren julklapp till min lillebror.
  Vi brukar ofta titta på film tillsammans. Men när det blev lag på nerladdning så har jag inte velat ladda ner.
  Och det resulterade i många frågor från min lillebror om varför vi inte kunde titta på någon rolig film tillsamman igen.

  (Svårt att förklara för en 7-åring om ipred-lagen, hehe)

  Så ja, både jag själv och lillebrorsan skulle bli jätteglada om jag fick en invite. 🙂

  Mvh, Jacob!

 3. Robin Overgaard

  Tjena

  Fört och främst God Jul! (shit, för mkt fjäsk?) nej jag tycker man ska önska alla en god jul! 😀

  Jag skulle verkligen villa ha en av dina voddler invites för att jag verkligen älskar att sitta vid datorn och allt vad det innebär.. Tyvärr är det så att jag ibland har lite svårt att slita mig från datorn och t.ex. gå och se lördagsfilmen på tv. Det hade varit underbart läckert att bara kunna luta sig tillbaka i datorstolen (som för övrigt är skönare än soffan) och slå på voddler och se filmerna de har att erbjuda. Det känns lite som att jag missat en del inom filmernas värld då jag som sagt innan inte ser på tv så ofta. Visst, bio händer det att man går på ibland men 100kr känns lite för mycket för en 2 timmars film med massvis av reklam i början. Jag tycker 30 kr (eller vad det nu är i voddler) är en mer lagom summa. Hur mycket reklam där är i voddler har jag dock ingen aning om men jag tvekar på att det är mer änn där är på biograferna (please tell me?).

  så, snälla snälla du, bjud in mig till filmernas (fantastiska?) värld 😀

 4. Jonathan

  Hej!

  Jag orkar inte fjäska, utan säger bara som det är: det hade varit trevligt att ha en enkel lösning för att se film hemma. Särskilt nu när det kommit en massa listor över 00-talets bästa filmer och jag tydligen missat många av dem.

  En invite emottages tacksamt! Oavsett, God Jul!

 5. Mattias

  Hej – om jag får denna invite kommer jag ge den vidare i julklapp till en vän – men har isåfall inte behövt betala en enda spänn för den. Så trycker jag nu på Enter och hoppas på presenten…

 6. Leo

  Hej !

  Jag tycker det är trevligt av dig att bjuda på 3 invites till voddler, grymt shyst. Jag skulle gärna vilja ha en voddler inbjudan för jag har inte råd med att köpa voddler, ont om pengar. Det skulle mina föräldrar tycka jätte mycket om. Dom är alltid så oroliga för när jag laddar hem filmer på andra programm, så är dom rädda för att man ska få böter osv. Därför skulle jag vilja överraska dem med en voddler inbjudan så blir det en bra julklapp för dom. Så slipper dom vara oroliga. Gott jul och god nyår/ Leo

 7. Johan

  Hej!

  Jag pluggar filmvetenskap på universitetet o älskar film o skulle slå volter av glädje om jag fick en invite. Jag brukar säga: en film om dagen e bra för magen!:)

  God Jul alla filmälskare!

 8. Här kommer ett litet rim dagen till ära 🙂

  Att se på filmer är kul, särskilt nu när det är jul. Här kommer ett urval av de filmer jag sett, hoppas nu att jag får en biljett!

  Watchmen som jag avnjöt igår, gjorde att jag släppte en o annan tår. I Love You Man är en bra komedi, fick mig i lycko-eufori. Inglorious Basterds var helt okej, dock inget som starkt tilltalar mig. Animerade Up tyckte jag var ganska fin, den lämnade mig med ett muntert flin. Blood Diamond handlade om en legoknekt-snubbe, slutade med att han blev skjuten av en militär-gubbe. Land Of The Lost var inte alls frän, gjorde att jag fick starkt migrän.

  /Björn (bjorn.edvinsson[@]hotmail.com)

 9. micke

  Tjenare
  Ödet att jag skulle hämna på den här sidan, men en bra sida av ödet haha.
  Anledningen till varför jag skulle förtjäna en av dina invites, är inget mindre än att jag behöver den haha, nej men dem hade råkat avsluta boxerabenomanget så nu står vi här innan julhelgen utan möjlighet å se alla hollywoods sentimentala julfilmer 😛 så hade varit den perfekta jul klappen å ge familjen ( om jag får ta åt mig äran).
  I vilket fall Godjul och Gott nytt år

 10. wille

  tja jag dör om jag inte får invite 🙁 men jag tycker att det är jävligt snällt av dig att dela ut voddler invites ……….. MEN snälla jag blir sit glad om jag får en invite. PS . GOD JUL och GOTT NYT ÅR:)

 11. Carl R

  Hej!

  Det känns nästan hopplöst detta, men jag måste ändå försöka eftersom jag har så fruktansvärt tråkigt på dagarna. Det finns inget att göra. Jag har opererat mig och sitter still nästan hela dagarna framför datorn. Vågar inte ladda ner filmer och de filmer jag redan har är redan söndertittade för länge sedan. Vore verkligen snällt om jag kunde vinna en invite. Snälla, förgyll min jul och låt mig kunna se på lite film på dagarna iaf.

  /dolmenius@hotmail.com

 12. sandra

  Hej
  Gud vad jag skulle vilja ha en voddler inbjudan, det skulle passa perfekt nu i jul när man är ledig och vill fördriva tiden med något, sen gör det ju inget att jag älskar film!
  Så snälla förgyll min jul!

  /sandra (sandra_bjorling@hotmail.com)

 13. Marcus

  Heeeej!:D Jag är väldigt intresserad av att få en voddler invite, du kanske inte gillar fjäsk men nu bjuder jag på det ändå…haha. Du är den mest generösa, bästa, snällaste och mest omtänksamma människa jag någonsin stött på! En voddler invite från dig skulle vara guld värd eftersom jag älskar film och är mycket intresserad av ny teknik som detta. Några av mina vänner har börjat använda denna tjänst och de säger hur fantastiskt Voddler är!:D Så snälla ännu en gång, skicka en voddler invite till mig, du kommer nog aldrig hitta någon som kommer uppskatta det så mycket som jag!=) Jag lovar!
  Tack på förhand och ha en mycket bra jul!
  God Jul & Gott nytt år
  Mvh Mackan

 14. Mario

  Bonjour!
  med rötter i franska kungahuset
  jag sprider det varma juleljuset
  men endast i dessa tider
  annars jag på min enhörning rider
  för att visa mitt stöd
  och hjälpa alla i nöd
  detta har ingenting med voddler att göra
  men det är en historia värd att höra
  och se
  därför jag om en invite vill be

 15. Challe

  Hej! Jag är i desperat behov över en invite då jag inte hittar ”min” julfillm i någon affär överhuvudtagetn nämligen Grinchen..! Jag har det som tradition att alltid kolla på den dan innan julafton med min familj men i år har Kanal 5 bestämt sig för att inte vissa den dan innan julafton och detta har lett till Grinchenjakt. Voddler är mitt sista hopp för att rädda julen och skulle hjärtans gärna vilja ha en invite annars blir det lite problem..

 16. Michael

  DESPERAT!!!

  skälet är det här.

  Micke picke päron ****
  Sket i näven och stoppa i mun.
  Ut hoppa voddler micke börja dansa.
  Micke fick dansa kansa

 17. Fredrik

  Jag är så sugen på voddler att jag hänger i taket!

  ¡ʍʇɟ ɹǝ1ppoʌ ¡doʇ uo ɹɐbns ɥʇıʍ ’ǝsɐǝ1d ʎʇʇǝɹd

 18. Johanna K

  Anledningen till att jag – eller våran familj – vill ha en invite är därför att vi bor högt uppe i den norrländska skogen. Närmaste filmuthyrningsställe ligger 4,6 kilometer bort och det är ingenting man hurrar över, speciellt inte då risken att köra på en älg eller en ren är mycket större än risken att man hittar en vettig film på själva uthyrningsstället när man väl kommer dit… De har nämnligen inte så stort utbud. Men om man är sugen på älgkött till filmen så hoppar man givetvis in i biljäveln och kör denna självmordssträcka. (Efter att man stoppat i motorvärmaren. Så det gäller, vid vintertid, att planera timmar i förväg om man verkligen vill se en film ikväll eller inte). Att man sedan ska tillbaka samma väg efter 24 timmar är ju en annan femma… Allt detta gör att det sammanlagda priset för att hyra EN film går på över 130 kronor (utan snacks) och ja, när man är 11 personer i familjen så är det inte heller lätt att komma överens om EN film…..

 19. Gunnar H

  Med en invite
  till en filmsajt
  så är det sluttittat på Anna anka
  Hon är ju ändå en dum planka
  Tack ska du ha
  Snart mår jag bra

  God Jul och Gott Nytt år!

 20. Tobias Eriksson

  Nemen Hej 🙂 Jag skulle riktigt gärna vilja ha en Voddler invite då ALLA min pengar har tagit slut efter allt julhandlande :S Det skulle också vara rätt mysigt om jag kunde överaska min älskade flickvänn med en film nästa gång vi ses o ha lite mys 🙂 Men god jul och gått nytt år önskar jag 🙂

  MVH Tobias

 21. Emilie

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja ha en Voodler invite. Jag är sjuk och har det tråkigt. Min familj åkte till Spanien och jag sitter här ensam;(

  btw. God Jul och Gott nytt år!

 22. Hej! Jag skulle hemskt hemskt hemskt gärna vilja ha en voddlerinvite! Film är min absoluta passion och jag ser på film hela tiden. Men jag tycker det är fel att ladda ner film och är för fattig för att kunna köpa alla filmer jag vill ha så därför blir det så att jag bara ser på samma gamla filmer… Voddler skulle vara underbart!

 23. Fredrik

  Tjabba, Jag skulle väldigt gärna vilja ha en Voddler invite, Jag brukar annars ladda hem filmer och är så trött på det, Spotify är ett skitbra program och nu finns det ett liknande program för filmer också, Jag tänkte ba ”Oooooo..my….God! Vill ha xD”
  Älskar filmer bara älskar dem, och jag kommer älska dig också om du ger mig en invite,.. Okej det där lät läskigt O.o

  Anyways… Skulle vara VÄÄÄÄÄLDIGT tacksam om jag fick, (Hur många gånger har jag sagt det nu) xD

  Med bönande hälsningar, Fredrik xD

 24. Daniel

  Ge en svettig tonåring, ännu en anledning att inte lämna huset…… Bjud in mig” ”!! <3

 25. martin

  Hej!

  Jag vet inte om det är försent att skicka detta? Men jag chansar!

  Jag har nu googlat runt enda sedan jag fick veta om detta program. Bor på en skola ute i skogen och det kan bli väldigt tråkigt på kvällarna och detta program skulle uppskattas av många elever.

  Just nu på jullovet så skulle det också uppskattas väldigt mycket då jag bara sitter på en soffa och inte gör något alls.

  Trevligt att du delar ut!

  God Jul och Gott Nytt År!

  MVH!

 26. Eddy

  Låt mig få en invite så att jag kan ersätta dessa låtsaskompisar (förutom urkel) med RIKTIGA kompisar som enbart kommer gilla mig för att jag har voddler! (Dock inte Urkel, han gillar mig nog ändå!)

 27. Voko den Mäktige

  Tja!

  Jag har rätt nyligt blivit sjuk. Det kallas i folkmun för ”filmfeber”. Man skulle kunna skratta och vifta bort det som ett skämt (vilket det är), men jag lider verkligen av detta. Så en invite till Voddler skulle VERKLIGEN vara ett bra botemedel. Jag har sett igenom LotR-triologin så många gånger att jag vet hur många skäggstrån Gimli har i vilken scen och så vidare. Så snälla, bota mig från min sjukdom genom att ge mig en invite!

  /Voko

  P.S. GOD JUL!

 28. Ayman

  Hejsan ! Jag tycker att de e satans schysst att du delar ut voddler invites, o min bror vill verkligen ha den tjänsten av mig, att kunna få voddler, så ja vill gärna få den inviten. om du vill ge mig den inviten , så vänligen mejla mig ! ronaldo7_ayman@hotmail.com

  Det blir en perfekt Julklapp ! God Jul ! // Ayman.

 29. Johan Holmberg

  Hej!

  Jag tycker att jag borde få en invite eftersom jag framför allt ääälskar att kolla på film.
  Jag har letat efter invites överallt men har tyvärr inte fåt någon ännu, och det vore bussigt ifall jag nu fick en av dig 🙂

  Det är ju Jul ’snart’ också, och jag och min familj brukar kolla på film då, och det blir ofta en jul-film som t.ex. Ensam hemma som är en favorit, går att se om och om på den 😀
  En invite hade också suttit fint som en väldigt bra julklapp till hela familjen också då alla kan använda sig av den för att titta på sina favoritfilmer.

  Så snälla rara, skulle man inte kunna få en invite?

  Tack på förhand och ha en riktigt god jul!

  Mvh Johan

 30. Erik

  Tjenatjena!
  Jag tycker absolut jag borde ha en invite, jag är en kille som är ärlig, jag laddar inte ned, och jag har inte så mycket inkomst, det är en ganska tuff period just nu :/ Jag skulle verkligen behöva ha något som man kan koppla bort allt med, och film är en bra grej (: Jag skulle verkligen uppskatta om du skickade en invite, det skulle betyda så mycket mer än bara film för mig!!

  /Erik

 31. glenn

  hejhej
  tomten hittar inte hem till mig så jag får inga julklappar, kan inte du bli min tomte?:)
  GOD JUL!!

 32. Erik

  Hej 🙂

  Nu är det ju julafton och jag sitter här hemma ensam i min lilla etta. Min flickvän har åkt till Norge för att jobba och allting känns fruktansvärt tråkigt… Det enda som skulle kunna göra mig glad i denna vinterdag vore en voddlerinvite så jag kunde trösta mig själv genom att kolla på film =).

  Hoppas ni andra har en bättre jul än jag!

  Länge leve Teknik och dator för alla!!

  God Jul

  Erik

 33. Filip

  Tjo, Gud Jul på er.
  Är just nu hemma på jullov från lumpen och råkade av nån anledning klicka in mej på denna sidan. Jag skulle vilja ha ev dessa invites för det skulle pigga upp en hel del. Eftersom jag gör lumpen så har jag massa fysisk aktivitet nästa varje dag, så med voddler hade jag kunnat slappna av lite extra i sängen med en bra film. Inte nog med att mina julpengar ska gå till en böter pga av vårdaskott (vill inte gå in närmare på det) så har man missat öppet-tiderna på systemet och får en nykter juldag med polarna. Hurra. Så ja, den inviten skulle va grymt bra.

  Tack på förhand,
  Filip.

 34. Simon och Nadja

  Folkskyggt par, flyttar till en ny stad och behöver invite!

  Jag och min flickvän(blivande sambo), ska efter nyår flytta till en ny stad. Eftersom jag är en sån enorm torrboll, och även min tjej ^^, så skulle en voddler-invite göra våra liv mindre meningslösa! ^^
  Enda vi gör är träna tillsammans, och när vi inte gör det sappar vi mellan ettan, tvåan, fyran och sexan! Det är pinsamt, men sant.. ^^ Haha.
  Du skulle göra mig jävligt glad och även qvinnan om du gav oss en invite, så vi slipper gå ut på krogen och försöka skaffa vänner.. =p
  Tack för mig, god jul till dig och alla andra sucktande voddler-tiggare! 🙂

 35. Det skulle vara en fin julklapp och jag älskar att se på film och det skulle vara så bra att ha Voddler, för just nu har jag ingen tv och dvd på mitt rum men jag fick en ny dator nyss så det skulle vara bra att ha Voddler på datorn! 😀

  God Jul!

 36. Sofia

  Hej!

  Voddler invite är inte lätt att få
  Och därför är du så snäll som då
  Delar ut invites, men inte till alla
  Så jag hoppas att du för min dikt kan falla
  En julklapp som slår det mesta
  Och det kan ju hjälpa när man ska festa
  Snälla, snälla ge mig en invite
  Så att jag kan se filmer på en filmsajt 😀

  God Jul!!

 37. Marcus

  Har väntat i åratal på detta, har dessutom blivit lurad på nätet om en invite.
  Dyrt blev det, jag skulle mer än allt vilja ha en invite.
  God Jul óch Gott Nytt

 38. Jag skulle gärna vilja ha den=)
  Eftersom det är olagligt att ladda ner filmer så är det ju bra med voddler… så det skulle va snällt om jag fick inviten….så att jag inte gör något dummt…:p

  Att ge mig en voddler invite skulle vara snällt,
  som plåster på såren, nu när snön har smällt.
  Efter denna invite har jag letat i alla buskar och snår,
  ha en bra jul ocg gott nytt år!

 39. Benny

  Hallå!
  Blivande 5 barnss pappa, tro mig det vore en välsignelse att kunna se film när man har tid ( typ aldrig ) i stället för när filmerna går på tvn.

 40. mattias

  hej 🙂

  jag skulle vilja ha en invite för att jag älskar värkligen att kolla på film och jag har inte tid och ork att åka och hyra film och inte pengarna heller tyvärr och jag vill kolla på så mycket film som jag kan och när jag hörde att voddler skulle komma blev jag överlycklig för jag har väntat på något liknande program och försökt få tag i en invite hur mycket och skulle jag få en invite så skulle jag använda voddler sjukt mycket och jag säger bara att voddler är det bästa som har kommit på väldigt länge 🙂 och så vill jag säga god jul och gott nytt år 🙂 // mvh mattias

 41. sophie

  shabba !
  jag är ute efter en sån här voddler invite !
  och jag kan säga att jag är seriöst beroende av film !!!!
  fatta vad mysigt att sitta och kolla på en mysig film
  med en påse chips och julmust huh ?
  det ska jag faktiskt göra nu fast jag vågar
  inte ladda ner filmer 🙁

  lite sent att säga god jul, så hoppas du hade en trevlig jul =D!
  MEN GOTT NYTT ÅR, WOHOOO !!
  och så måste jag påpeka att din blogg, är liksom WOOOW !
  din header är tvär läcker med länkarna på.. har aldrig fattat hur man gör sånt?
  och du kan fixa sånna snygga länkar också ;o!
  jaja, jag vet att alla älskar mitt smörande, haha not 😀
  TTYL 😉

 42. Jimmy

  Hej!

  Jag har ett problem! Mina vänner är extremt filmintresserade och jag anses som min vännerskrets svarta får då jag aldrig kan hänga med i alla deras sprudlande konversationer om just film. Av den anledningen skulle jag vara så oerhört tacksam om just jag skulle få en invite till filmtjänsten voddler, så jag kunde ta upp jakten på att bli lika kunnig om film som mina filmbegåvade vänner.

  Tack för mig!

 43. Du skulle göra min dag 🙂
  Det är trevligt att göra någons dag!

  Dessutom är jag största filmnörden ever, och min plånbok är alltid så jävla tom p.g.a. alla fillmer jag köper hela tiden. Skulle ju kanske till och med få i mig någon vettig mat för en gångs skull om jag inte köpte filmer hela tiden 😛

  Sjukt najs att bara sätta sig och titta, jag skulle bli galet glad!

 44. Jag vill INTE ha någon invite. Jag tittar inte på film men min lillebror gör det, det är det enda killen gör. Han är handikappad och älskar film och det ända han vill att jag fixar till honom är en voddler invite. Han blev så ledsen när han inte fick en i julklapp. Snälla skicka mig en så jag kan göra honom glad i jul.

 45. Ragnar

  Detta är ju helt sanslöst…. att få folk att smöra som sjutton för att få en sak som du kan dela ut till typ de 3 första som skriver upp sig helt enkelt….

  Tycker detta är ett patetiskt sätt att få folk att i princip skriva vad som helst….
  Hur avgör du tex vem som skall få det i slutändan då?

  Har du någon form av kriterier för vad som behöver stå för att man skall vara godkänd att få en Voddler invite—

  Pinsamt…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *