Google Street View – Nu i Sverige

Nu kan du vandra runt i flera svenska städer med hjälp av Google Street View som är en del av karttjänsten Google Maps. Liknande tjänster har redan funnits ett tag via både Eniro och Hitta.se så det återstår att se om tjänsten blir lika populär i Sverige som den har blivit i andra länder när den ha lanserats.

Bilderna är tagna från bilar försedda med ett flertal kameror, de så kallade googlebilarna. Googlebilarna började åka runt i Sverige under våren förra året för att samla in bilder till tjänsten. Om du hittar dig själv på en bild där du inte vill synas så ska det bara vara att höra av sig till Google för att få bilden borttagen.

Andra bloggar om , , , ,

1 tanke på “Google Street View – Nu i Sverige”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.