Lär dig Photoshop gratis

Vill du lära dig att redigera bilder i Photoshop men tycker det är svårt att lära sig hur programmet fungerar, eller vill du kanske lära dig hur du hanterar många av de smarta funktioner som finns i programmet. Då kan jag rekommendera hemsidan Moderskeppet.se.

På Moderskeppet.se så får du via kortare instruktionsfilmer lära dig hur du ska bemästra olika typer av bildredigering. Till exempel kan du lära dig hur du smälter ihop flera bilder för att skapa ett panorama eller hur du skapar en svartvit bild som behåller några detaljer i färg.

Är du helt ny på allt vad bildbehandling innebär behöver du inte känna dig orolig, de har även en grundkurs som går igenom grunderna ordentligt, allt från hur en digital bild är uppbyggd av pixlar till vad det finns för verktyg att använda sig av.

Andra bloggar om , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.