Nya invites till Voddler

Nu har jag återigen fått tag på invites till filmtjänsten Voddler och självklart kommer de att delas ut bland er läsare här på bloggen. Den här gången är det två stycken invites som det handlar om. Voddler har för tillfället runt 350000 användare men eftersom de inte har öppnat upp helt ännu krävs det en inbjudan för att få börja använda tjänsten.

Nu är det som sagt två stycken invites som ska delas ut och precis som förra gången kommer jag välja ut dessa bland er som kommenterar till det här inlägget innan januari är slut. Skriv en kommentar där du berättar varför just du borde få en inbjudan och sedan är det bara att hålla tummarna. Som vanligt är det en fördel att lämna en motivering som hjälper till att dra på smilbanden så här i vintermörkret.

Andra bloggar om , , , , ,

106 tankar på “Nya invites till Voddler”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.