Google Chrome

Börjar din webbläsare kännas trött och långsam? Kanske är det dags att pröva något nytt.

Google Chrome är en relativt ny webbläsare och sticker ut genom att vara snabbare än konkurrenterna. Den är helt gratis att ladda ner och du hittar den här.

Själv har jag hållit mig kvar med Firefox ganska länge eftersom Chrome har saknat några av de tillägg som som jag använder mest, men nu börjar det bli ändring på det. Ett av de tillägg som saknades och gjorde att jag inte ville byta var Xmarks (tidigare Foxmarks) som synkroniserar dina bokmärken så att du kan ha samma uppsättning bokmärken på alla datorer som du jobbar med. Det här tillägget tillsammans med en mängd andra finns alltså redan nu till Google Chrome och antalet tillägg ökar ständigt. Vill du få idéer om fler tillägg kan du kolla på IDGs tips på 11 grymma Google Chrome-tillägg.

Andra bloggar om , , , ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.