Förslag

Här tänkte jag att ni som läser bloggen kan lämna förslag på vad jag ska skriva om. Har ni något problem som ni har svårt att lösa eller har ni kanske rent av ett tips till andra om något bra som ni tycker att jag bör skriva om.

Som sagt lämna gärna förslag som en kommentar här nedanför.

17 tankar på “Förslag”

 1. Gärna mer om hur den vane windows användaren enkelt kan byta till Linux. Du har ju t.ex. skrivit om open office. kanske fundera vilka mer program den vanliga windowsanvändare använder, jag tänker typ MSN, e-post, nåt bildbehandlngsprogam. bra mediaspelare etc.

  Tänkte faktiskt själv gå över till Linux snart 😛

 2. Låter som ett bra förslag och jag ska nog börja fila på ett inlägg direkt.
  Kom gärna med idéer om vilka program som kan vara bra att ta upp.

 3. Kan du förklara hur vi kan få igång routern. Vi har kontakt med routern men kommer inte ut på nätet annat än om vi går direkt via surfingbirden. Dock kommer vi ut, trådlöst, på den bärbara?? Hur ska jag bära mig åt? (Kanske inte ett problem att ta upp här?)

 4. Låter som problemet kanske är lite för specifikt för att jag ska skriva ett inlägg om det.
  Men om du skickar ett mail till teknikforalla@gmail.com så ska jag se vad jag kan göra åt det.
  Skriv gärna lite mer om vilken utrustning det gäller (märke, modell osv)

 5. Jag har en fråga om hur jag gör för att ansluta min skrivare till ett nätverk.

  Bakgrundsinfo.
  Jag har skaffat en trådlös router samt en bärbar dator med trådlös anslutning, jag har min gammla dator kvar och den är ansluten till skrivaren via USB-anslutning.

  Frågan är alltså går det på något satt att ansluta skrivaren till routern så det går att skriva ut från båda datorerna utan att flytta USB-kabeln varje gång man vill skriva ut?

  Svante

 6. För att ansluta skrivaren direkt till routern behöver du en skrivare med nätverksuttag vilket långt ifrån alla skrivare har idag om man håller sig till lite billigare modeller.

  Däremot kan man ansluta till en skrivare via datorn som den är kopplad till vilket jag nu har skrivit en guide för. Testa den.

 7. Hallå där!
  Hur kan jag få igång min skrivare som har låst sig i oflineläge.
  Jag har alltså en bärbar dator med Vista, det är i den som skrivaren är ofline, och en stationär med XP båda är är anslutna till trådlöst nätverk.

 8. Jag såg att du beskrev hur man utökar ramminnet. Finns det någon variant där man kan använda en del av hårddisken till ramminnet, och hur gör man i så fall?
  Svante

 9. RAM-minne används, eftersom det är så mycket snabbare än hårddisken, för att lagra information som datorn använder ofta för att snabba upp datorn.
  Det är alltså inte en så god idé att använda en del av hårddisken som RAM-minne eftersom hela vitsen då försvinner.

 10. Hej!

  Hoppas du har en bra dag.

  Jag jobbar på en PR-byrå som heter Visible PR. Jag ville höra med dig om du skulle vara intresserad av gästinlägg från en kund till oss, JLT Mobile Computers eller eventuellt testa deras mobila datorereller arrangera tävlingar på din blogg med priser från JLT.

  JLT Mobile Computers är en ledande utvecklare av stryktåliga datorlösningar för de tuffaste miljöerna. Datorerna av PC-typ är utvecklade och tillverkade i Sverige för professionella användare och kännetecknas av mycket hög driftsäkerhet trots fuktighet, damm, vibrationer, elektromagnetiska fält eller extrema temperaturer – funktioner som krävs för användning inom områden såsom transport, lager/logistik, skogsbruk, gruvdrift, automation, militär- och räddningsfordon. För mer info, se http://www.jltmobile.com

  Hoppas på svar snart,
  Mvh
  Jessica

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.