Om sidan

De flesta inläggen på den här sidan är skrivna med utgångspunkten att det ska vara lätt att följa med eller testa även om man inte är en avancerad datoranvändare. Det förekommer dock även inlägg som lägger ribban lite högre och behandlar mer avancerade områden för att alla ska kunna få ut något av sidan.

Kom gärna med synpunkter eller förslag till vad jag ska ta upp på sidan och tveka inte heller att fråga om det är något som är oklart. Det är ju trots allt meningen att alla ska kunna hänga med.

14 tankar på “Om sidan”

 1. Grymt schysst blog, känns som du har hållit den hemlig, har ju varit igång länge!

  Mycket intressant material och schysst skrivet, gärna mer inlägg om smarta lösningar i Ubuntu, sånt upskattas mycket! Ny OpenSolaris version ute nu, kan vara värt att skriva ett test av denna?

  mvh
  Emil

 2. Trevligt att du gillar bloggen.

  Jag lite funderingar på inlägg om Ubuntu och program till Linux så det lär komma snart.
  OpenSolaris däremot har jag inte funderat på ännu men om jag får lite tid över nu över julen så kanske det kan bli lite åt det hållet också.

 3. Tja, bra sida med info 🙂 är verkligen ALLA torrents här lagliga och inte upphovsrättskyddat, så ingen kommer och gnäller i efterhand när ja delar dom att det var upphovsrättskyddat matrial?

 4. Ja, alla torrents som jag skriver om är lagliga att ladda ner.
  Upphovsrättsskyddat är det dock ofta men det gör det inte olagligt att ladda ner eftersom upphovsmännen frivilligt har delat med sig av materialet – tvärtom så vill de sprida det de har gjort till så många som möjligt.

  Alltså, ingen kommer komma till dig i efterhand och gnälla för att du skulle ha delat något som du inte borde.

  Är det fortfarande någon torrent du är osäker på så hör gärna av dig igen och specificera vilken så kanske jag kan hjälpa dig att räta ut eventuella frågetecken.

  /Erik

 5. Sånt här gillar jag, lätt och enkelt att komma igång, inte minst för inbitna Windowsanhängare.
  Du lär få mycket att göra framöver, ett mycket välkommet inslag, enligt min mening.

  Ubuntu-Leif

 6. Tacksam för att komma i kontakt med ansvarig för denna sidan.
  Jag letar efter info om TFA tidningen från 1950-talet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.