Prisjämförelse

Både när det handlar om att hitta de bästa priserna och när du vill spara pengar genom att hitta billigare alternativ till de tjänster du redan använder är det en stor hjälp att använda bra prisjämförelsesidor. Här har jag samlat några av de som jag tycker är bäst och lättast att använda. Tänk på att prisjämförelsesidor oftast bara jämför just priset och det kan därför vara smart att läsa på lite vad andra personer tycker om företaget du tänker handla ifrån för att se om de sköter support eller liknande som man kan förvänta sig.

Prisjakt – Här kan du enkelt söka efter specifika produkter eller bläddra i olika produktgrupper. Informationen om produkterna uppdateras av användarna själva och du kan specificera dina sökningar för att filtrera fram de funktioner du är intresserad av. Förutom att se priser, både med och utan frakt, och erbjuda länkar till återförsäljarna kan du också se hur prisutvecklingen för produkten har varit. Du kan också delta i diskussioner och ställa frågor om produkter eller dela med dig av bilder med andra användare.

Compricer – På Compricer kan du jämföra bland annat försäkringar, räntor vid lån eller insättningar, elavtal eller telefon- och TV-abonnemang. Allt är samlat på ett ställe och du behöver bara skriva in vad du vill ha så får du genast förslag på vilket alternativ som skulle vara billigast för dig.

Elskling.se På elskling.se kan du jämföra elhandelsbolag för att se vilket bolag som kan erbjuda dig bäst priser. Här har du också möjlighet att exempelvis bara välja elbolag med miljöavtal eller använder e-faktura. Du kan också sortera listan utefter hur nöjda bolagets kunder är.

5 tankar på “Prisjämförelse”

  1. Tja! kul att du har börjat skriva igen på sidan, tycker det stått still lite för länge.
    Ett förslag på sida att jämföra priser är priserunner http://www.pricerunner.se/
    Den är mest lik prisjakt av sidorna nämnda ovanför, men väl värt ett besök 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.